
Autorska kuchnia Wojciecha Kiliana stawia przede wszystkim na sezonowość, polskie akcenty i wyszukane smaki.
Oryginalna karta dań oparta w 90% na produktach z eko-upraw. Wojciech Kilian, poszukuje własnych, niebanalnych połączeń smakowych, opartych na autorskich kompozycjach, inspirowanych sztuką kulinarną takich mistrzów jak Thomas Keller czy bracia Roca.
Jakość i oryginalne kompozycje kuchni Signature potwierdzają prestiżowe nagrody i wyróżnienia z których najważniejsze to 2 symbole sztućców przewodnika Michelin 2016, 2017, 2018, 2019 po najlepszych restauracjach w Europie czy zaszczytna pierwsza (desery) i trzecia nagroda (przystawka) w cenionym konkursie Food & Wine Noble Night 2014.
„Kuchnia Signature to świadome gotowanie, bez chemii, bez oleju palmowego. Chcemy podawać po prostu dobre jedzenie. Ma być sezonowe i najzdrowsze jakie można podać. No i do tego w przyzwoitych cenach.”
Zapraszam serdecznie do restauracji Signature
Szef Kuchni Signature
Wojciech Kilian
Nagrody i wyróżnienia
