Przystawki
Siekana polędwica wołowa zapiekana pod siemieniem lnianym / sos miso / mieszane sałaty – 38 zł
Burrata / kwiat cukinni / bakłażan / twaróg / Romesco – 35 zł
Tatar ze strusia / dereń / pieczarka / dynia / pumpernikiel – 45 zł
Sałata / filet z kurczaka / truskawki / rabarbar / wanilia / dresing limonkowo-imbirowy – 29 zł
Sałatka Cezar / krewetki – 31 zł
Zupy
Rybne Pho / kluski rybne / por – 23 zł
Zupa dnia – 21 zł
Dania główne
Cielęcina Marsala / puree ziemniaczane z ziarnami gorczycy / kremowy szpinak – 63 zł
Sezonowana polędwica wołowa / ziemniak / szynka dojrzewająca / grzyby / marchew / emulsja cielęca – 81 zł
Ośmiornica / ziemniak / pomidor / avocado / majonez cytrynowy – 64 zł
–
Gotowana polędwica z dorsza / ravioli szparagowe / młode warzywa / emulsja szafranowa – 64 zł
Domowy makaron z truflą / sos maślany / natka pietruszki / pomidor cocktailowy – 36 zł
Desery
Beza / krem limonkowy / galaretka morelowa / wanilia / marakuja – 19 zł
Tarta Pralinkowa / sorbet malinowy / owoce – 21 zł
Selekcja domowych lodów – 19 zł
Harmonizacje z Nespresso
Tarta Pralinkowa | Espresso Origin Brasil – 25 zł
„Słodycz i gładkość Espresso Origin Brasil doskonale harmonizują z jednocześnie chrupką i maślaną strukturą tarty. Delikatne aromaty brioszki i miodu, które odnajdziemy w kawie, podkreślają nuty malin, mlecznej czekolady i orzechów laskowych wyróżniające deser. Ta para to idealna równowaga smaków słodkich i owocowych, dopełniona pysznym finiszem czekoladowej praliny”.
Anna Oleksak , Coffee Ambasador
Beza | Ristretto Origin India – 25 zł
„Wyrazisty charakter Ristretto Origin India z pikantnymi nutami goździków i czarnego pieprzu, kontrastuje z pełną słodyczy, rozpieszczającą zmysły bezą. Ten doskonały mariaż zaskakuje, ujawniając orzeźwiające aromaty limonki. Degustowane razem tworzą bogate połączenie z wyjątkowo długim posmakiem kremu waniliowego i soczystych owoców”.
Anna Oleksak , Coffee Ambasador