.

Przystawki

Tatar wołowy z chrzanem i dymką 69 zł

Wędzony węgorz z siekaną trocią i kwaśną śmietaną 68 zł

Sałata rzymska z sosem cezar  47zł

do wyboru z: kurczakiem, krewetkami lub bekonem 65 zł

Mus z koziego sera z pieczonym burakiem 48 zł

Minestrone z fasolką szparagową 39 zł

Zupa Dnia 32 zł

Dania Główne

Kluski śląskie z karmelizowaną marchwią i serem „Bursztyn” 52 zł

Halibut z mulami i dzikim brokułem 99 zł

Polik wołowy z opalonym ziemniakiem i kalarepą 92 zł

Sezonowany antrykot wołowy z selerem i kapustą pak choi 130 zł

Tagliolini z czarną truflą 89 zł

Desery

Jabłka z Calvadosem, lody cynamonowe 39 zł

Tarta Pralinkowa z sorbetem malinowym 39 zł