.

Przystawki

Tatar wołowy z chrzanem i portobelo 54 zł

Wędzony węgorz z siekaną trocią i kwaśną śmietaną 58 zł

Sałata rzymska z sosem cezar i krewetkami lub bekonem 49 zł

Pierogi z kaszanką i trawą żubrową 37 zł

Terrina z golonki na zimno z sosem tatarskim 36 zł

Mus z koziego sera z burakiem i pomidorem kandyzowanym 39 zł

Żurek z wędzonką i majerankiem 31 zł

Dania Główne

Kluski śląskie z topinamburem 47 zł

Sandacz z mulami i skorzonerą 78 zł

Polik wołowy z puree ziemniaczanym i szalotką 69 zł

Comber z jelenia z dynią i rokitnikiem 124 zł

Desery

Jabłka z Calvadosem, lody cynamonowe 27 zł

Parfait pistacjowe z wiśniami 26 zł

Polskie sery zagrodowe 47 zł